Camere copii,  Pictura/ Arta murala

Pictura murala/ Pictura pe perete

             Taramul Artei, o echipa de artisti plastici, olimpici nationali la sectia pictura murala, cu o experienta vasta, dedicati artelor vizuale, absolventi ai Universitatii Nationale de Arte     Bucuresti, Facultatea de Arte Decorative si Design/ Facultatea de Arte Plastice, Murala si Master, creeaza un concept unic pentru camera copilului, gradinite, crese, locuri de joaca dar si alte spatii.
Pictura poate fi executata pe un suport fix (pe perete ) sau mobil ( tablouri), în tehnici diferite precum frescă, mozaic, colaj, pictură acrilic/ ulei, pictură pe sticlă, instalație, cement fresco/ mortare colorate. In cazul in care este necesara interventia pe anumite obiecte pentru a le integra intr-un spatiu, acest lucru este posibil tot prin intermediul picturii.
Pictura pe perete pentru camerele copiilor, interioarele gradinițelor, creșelor, locurile de joacă, va fi animata pentru a crea și transmite un mesaj educativ.

Costul picturii va diferi în funcție de calitatea si complexitatea acesteia. Costul picturii pe perete poate începe de la 150 lei/ mp.
Pentru mai multe detalii, portofoliul artiștilor, asistență vă rugăm să ne contactați.
Artiștii plastici vă pot realiza proiect înainte de a începe o lucrare.
Picturile pe perete din imagini sunt realizate de către artiștii plastici ai atelierului Taramul Artei.

Arta trebuie sa existe pretutindeni, astfel incat sa patrunda in constiinta noastra.

Pictura pe perete se poate personaliza in functie de imaginatia dumneavoastra.

In atelierul Taramul Artei, artistii complecsi creeaza in diverse tehnici iar cel mai mult se pune accent pe ideea dumneavoastra pentru a va crea un concept personalizat.

Cei mai rafinati colectionari de arta din lume ne solicita si apeleaza cu incredere pentru reproducerea picturilor din muzeele renumite.

Fiecare pictura este executata manual in diverse tehnici, cu grija si pasiune, avand aceeasi abordare ca in reproducerile cu o valoare istorica consacrata.

 

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *