Arta trebuie sa existe pretutindeni, astfel incat sa patrunda in constiinta noastra.

 

 

 

Definitia portretului- Termenul se refera la o opera de arta , la o pictura care infatiseaza figura unei persoane ( bust). Artistul trebuie sa pastreze asemanarea si sa redea trasaturile persoanei/ modelului.

 

Taramul Artei, o echipa de artisti plastici, cu o experienta vasta, dedicati artelor vizuale, absolventi ai Universitatii Nationale de Arte Bucuresti, Facultatea de Arte Decorative si Design/ Facultatea de Arte Plastice.

Artistii sunt specializati in domeniul picturii si arta murala.

In atelierul Taramul Artei, artistii complecsi creeaza in diverse tehnici iar cel mai mult se pune accent pe ideea dumneavoastra pentru a va crea un concept personalizat.

Cei mai rafinati colectionari de arta din lume ne solicita si apeleaza cu incredere pentru reproducerea picturilor din muzeele renumite.

Fiecare tablou este executat manual in pictura sau in diverse tehnici cu grija si pasiune, avand aceeasi abordare ca in reproducerile cu o valoare istorica consacrata.

Tabloul se poate personaliza in functie de imaginatia dumneavoastra.

 

Portret personalizat prin tehnica pictura ( reproducerea unei imagini/ fotografii)

Imaginea/ fotografia ce urmeaza a fi reprodusa in pictura trebuie sa aiba o claritate foarte buna, pentru ca pictorul sa creeze un portret de calitate.

Tablourile la comanda, pictate manual se realizeaza astfel:

1. Ne trimiteti pe e-mail fotografia/ imaginea pe care doriti sa o reproducem intr-o pictura si dimensiunea dorita de dumneavoastra.

2. Noi va vom spune care va fi timpul aproximativ de executie a picturii dumneavoastra si costul ( in functie de preferintele dumneavoastra, numarul de portrete pictate)

3. Dumneavoastra confirmati daca va place tabloul pictat

4. Primiti tabloul prin curier acasa

Timpul de realizare a unui tablou la comanda variaza intre 1-3 saptamani.

Este posibil ca rama tabloului sa difere in functie de preferintele dumneavoastra. Rama nu este inclusa in cost.

Tablourile prezentate sunt realizate de catre artistii plastici ai atelierului Taramul Artei, Daniel Valeriu Neculai si Georgiana Ghidersa, absolventi ai Universitatii Nationale de Arte, Bucuresti.

Portret de copil pictat manual in ulei pe panza dupa fotografie

Portret de familie, tablou ulei pe panza

Tablou de familie, personalizat, ulei pe panza

Tablou de familie, portret de nasi, ulei pe panza, artist plastic Georgiana Ghidersa

Costul unui tablou cu un portret este de 500 lei, dimensiunea 40/60 cm + costul ramei, in functie de preferintele dumneavoastra.
In cazul in care in tablou sunt pictate mai multe portrete va rugam sa ne contactati pentru a va crea o oferta.

In cazul in care persoana va fi pictata in picioare, cu un peisaj sau un decor in fundal , costul tabloului va creste datorita numarului de elemente si dificultatii, ( in functie de preferintele si cerintele dumneavoastra.)

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *